InHairViews Vol. 3 Σταθόπουλος Σταύρος

INHAIRVIEW VOL.3 Σταθοπουλος Σταυρος by Hairplus Gala

Μεγαλωμένος μέσα στα κομμωτήρια, αφού τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έχουν κομμωτήρια και από όταν ήμουν 7 χρονών ήξερα πάντα ότι αυτός ο χώρος μου αρέσει.

Ωραίος κόσμος, ωραίοι άνθρωποι που τους κάνουμε ακόμα ομορφότερους. Τι άλλο θα μπορούσα να θέλω; Δεν θα μπορούσα ποτέ να διαλέξω ένα κομμάτι από αυτό που ονομάζουμε καριέρα, δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ που στα 26 μου, λίγο πριν χάσω τη μητέρα μου από καρκίνο και ενώ δούλευα ταυτόχρονα και ως κομμωτής και ως μπάρμαν, την προτροπή της… “Σταύρο, μην παραμελείς την πραγματική δουλειά σου”.

Μου καρφώθηκε στο μυαλό… σε έξι μήνες άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο!

1) Αυστηρη Γεωμετρια ή Free Hands τεχνικες;

Όντας λίγο ψυχαναγκαστικός, έχω μία ιδιαίτερη προτίμηση στα γεωμετρικά κουρέματα. Τουλάχιστον όσον αφορά τα κουρέματα για μέσες και άνω ηλικίες, που θα το φορέσουν στην καθημερινότητά τους.

Freehand θα κάνω σε πιο νεαρές ηλικίες που θέλουν κάτι πιο “μη συνηθισμένο”
και έχουν και μία πιο ανέμελη στάση ζωής και θέλουν να τη φοράνε και στο κεφάλι τους

2)Τελικα τι ειναι διαχρονικο και τι “παλαιομοδιτικο”;

Μόδα είναι ότι μας εκφράζει και σε αυτό είμαι απόλυτος. Οπότε δεν υφίσταται για εμένα έκφραση “παλιομοδίτικο”.

Δεν βλέπω την τέχνη μέσα από στερεότυπα, την βλέπω με ανατρεπτική διάθεση και αρκετά ροκ, με την ευρύτερη έννοια.

Αν γουστάρεις εσύ να φοράς κάτι και με αυτό νιώθεις άνετα… ΑΥΤΟ είναι μόδα!

3) Εσεις απο που παιρνετε εμπνευση;

Εύκολη η απάντηση! Από τη ζωή από ότι συμβαίνει γύρω μου, από τη φύση, από μέσα μου, από τον καμβά μου πού είναι η ίδια μου η καλεσμένη, από οποιοδήποτε ερέθισμα μπορέσει να με εξιτάρει!

4) Ποσο σημαντικο ρολο παιζουν τα social media για ενα κομμωτηριο, σημερα;

Mεγάλη η συζήτηση για τα social. Στην αρχή τους, σίγουρα έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά ως προς τη διαφήμιση τουλάχιστον.

Σίγουρα με σωστή χρήση έχουν να προσφέρουν, θεωρώ όμως ότι μπορούν να κάνουν και κακό.

Πολλά τα φίλτρα πολλή η παπάτζα και το ποίημα και ο κόσμος δεν είναι χαζός. Χρειάζονται, τόσο όσο και ο νοών νοείτω!

5) Πως θα εκπαιδευσουμε τις καλεσμενες μας να ακολουθουνε την χρηση επαγγελματικων προϊοντων στο σπιτι τους;

Με την ειλικρίνεια .Γνωρίζοντας τι κάνει κάθε προϊόν στην πράξη και όχι στα λόγια. Η καλεσμένη μας έρχεται σε εμάς δείχνοντάς μας εμπιστοσύνη ,για να την έχουμε ευχαριστημένη, οφείλουμε αυτή την εμπιστοσύνη να την τιμήσουμε με ειλικρίνεια.

Ο λόγος που έχω αγαπήσει την Paul Mitchell είναι ακριβώς αυτό. Δίνω τα προϊόντα από τη βιτρίνα, γνωρίζοντας ότι αυτό που έχει ζητήσει η καλεσμένη μου, θα το πάρει από τα προϊόντα της Paul Mitchell και με το παραπάνω από αυτό που η ίδια έχει φανταστεί.

Έχει περάσει καιρός από τότε που ξόδευα το σάλιο μου για να “σπρώξω” ένα προϊόν. Δεν με ενδιαφέρει. Για αυτό συνεργάζομαι με την Paul Mitchell, ακούω το θέλω της καλεσμένης μου, βρίσκω το προϊόν, ξέρω ότι θα έχει το αποτέλεσμα που θέλει, ξαναβάζω παραγγελία, ξέρω ότι θα το ξαναπάρει. End of Story.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

InHairView Vol. 2 Fillioo Koubania

Τι Είναι Τα Parabens;

InHairView Vol. 1 Sofia Papakotsi

Source