Η Paul Mitchell Greece αποτελεί αποκλειστική αντιπρόσωπο του No1 brand επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών στην Αμερική.

Βασική αξία της εταιρείας μας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών των συνεργατών μας, καθώς και η έμπνευσή τους με στόχο τη συνεχή επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Η Εταιρεία μας

Η Will Com από το 2014 είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Paul Mitchell στην Ελλάδα.

Με μεγάλη γνώση στην αγορά κομμωτηρίων δραστηριοποιείται από το 2008, έχοντας ως κύριο γνώμονα την υποστήριξη των επαγγελματιών κομμωτών.

Εκτός από την διανομή των επαγγελματικών προϊόντων της Paul Mitchell, στην ευθύνη μας έχουμε την εκπαίδευση και την υποστήριξη της κουλτούρας της μάρκας.

Βασιζόμενοι σε εργαλεία ανάπτυξης, δημιουργούμε ένα ασφαλές μονοπάτι προς την επιτυχία των συνεργατών μας.

Εnjoy!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Τα επαγγελματικά προϊόντα της μάρκας διατίθενται αποκλειστικά σε κομμωτήρια μέσω μιας εξειδικευμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Θεωρούμε πως ο ρόλος μας είναι να είμαστε αρωγοί στα όνειρα των κομμωτών και όχι να τους βάζουμε εμπόδια. Η μοναδικότητά μας σχετίζεται με τους ανθρώπους μας, τους κομμωτές, στους οποίους παρέχουμε εξαιρετική εκπαίδευση και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Artistic Team

Η βραβευμένη εκπαιδευτική μας ομάδα, είναι αφοσιωμένη στο να εμπνεύσει εσάς και τους συνεργάτες σας.
Ταξιδεύει και προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα, για να μεταφέρει στους επαγγελματίες νέες τεχνικές,
να μοιραστεί τις τελευταίες τάσεις και να ανταλλάξει δημιουργικές νέες προοπτικές.
Με τη σειρά τους, οι εκπαιδευόμενοι στυλίστες/ συνεργάτες μας είναι οπλισμένοι με ελίτ γνώση και απαράμιλλο πάθος.